Karlovy Vary 2016: Hvězdné hosty doplní Jean Reno. Festival zakončí Allenovo Café Society

Karlovy Vary 2016: Hvězdné hosty doplní Jean Reno. Festival zakončí Allenovo Café Society
Jean Reno
Oblíbený francouzský herec Jean Reno, který má na kontě téměř sto filmových, seriálových a televizních angažmá, převezme cenu v pondělí 4. července ve 22:30 ve Velkém sále hotelu Thermal. Na jeho počest bude uveden proslulý thriller Luca Bessona Leon (1994), v němž kromě Rena zazářila teprve třináctiletá Natalie Portman.
Leon
Leon | Gaumont
Mezinárodní popularitu přinesla Jeanu Renovi právě spolupráce s režisérem a producentem Bessonem, díky čemuž si charismatického herce všimli hollywoodští tvůrci. Renův repertoár nicméně kromě kriminálek obohatil i nejednu komedii; nesmrtelnou se stala jeho postava rytíře Godefroye v sérii Návštěvníci.
Kristen Stewart, Jesse Eisenberg
Novinka Woodyho Allena Café Society. | http://www.woodyallenpages.com
Organizátoři MFF Karlovy Vary představili i závěrečný bod programu. V sobotu 9. července jím bude novinka Woodyho Allena Café Society. Můžeme očekávat retro atmosféru Hollywoodu, dobrodružství při poznávání továrny na iluze, zlomená srdce, newyorskou mafii. V hlavních rolích zprvu nesmělý Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, dobová hudba, vybroušené dialogy a tragikomické pohromy. Kdo se na film nedostane do Varů, nemusí zoufat. V kinech bude Allenova novinka od 22. září.
karlovy-vary-2016-hvezdne-hosty-doplni-jean-reno-festival-zakonci-allenovo-cafe-society