Sony Pictures odhalilo plány na roky 2017 a 2018

Sony Pictures odhalilo plány na roky 2017 a 2018
Během nich Sony Pictures vydá tyto snímky: Smurfs: The Lost Village,Emojimovie: Express Yourself,The Star , Hotel Transylvánie 3a Spider-Man.
O Šmoulech i třetím Hotelu Transylvánie jsme již psali a tak se zaměříme na snímky, o kterých jsme toho zatím mnoho nevěděli.
Emojimovie: Express Yourself je komickým pohledem do světa našich telefonů a milovaných postaviček, které se staly nedílnou součástí světové mezilidské komunikace. Premiéra je zatím stanovena na srpen 2017. Režíruje Anthony Leondis.
sony-pictures-odhalilo-plany-na-roky-2017-a-2018
The Star je pracovní název pro vánoční příběh o narození Ježíše, který Sony připravuje na prosinec příštího roku. Režíruje Timothy Reckart. Hlavní postavou příběhu je statečný oslík a jeho zvířecí přátelé, kteří se stanou opomíjenými hrdiny nejznámějšího příběhu světa.
Animovaný Spider-Man zamíří do kin v prosinci 2018 v režii Boba Persichettiho. Autorem scénáře příběhu u Peteru Parkerovi je Phil Lord.
Sony však nemá pouze plány týkající se filmového plátna. V následujících dvou letech ji čeká i několik televizních projektů. Seriály, které Sony Animation natočí, budou Ghostbusters: Ecto Force. Hrdiny budou krotitelé z roku 2050, kteří chytají duchy po celém světě a při tom jim vždy pomáhají místní týmy a super vybavení. Vysílat by se mělo začít na začátku roku 2018.
O seriálu Hotel Transylvania: The Television series jsme již psali a tak jen doplníme, že premiéra je v plánu na příští rok a vysílat ho bude Disney Channel.
Posledním, kdo se dočká seriálového zpracování, budou hrdinové snímků Zataženo, občas trakaře. I tento seriál zamíří na obrazovky již příští rok. Ovšem půjde jen o 2D animaci vysílanou na Cartoon Network.