Warcraft: Poznejte jednotlivé postavy

Warcraft: Poznejte jednotlivé postavy
Garona (Paula Patton)
warcraft-poznejte-jednotlive-postavy
Garona, půl-orka a Gul’danova otrokyně, je dítětem dvou světů. Do žádného z nich však nepatří. Její útrapy z ní vykovaly obávanou válečnici. Naučila se, že aby přežila, ostatní se jí musí bát. Když se však setká se statečným a šarmantním člověkem Lotharem, odpřisáhne bojovat po jeho boku.

Anduin Lothar (Travis Fimmel)
warcraft-poznejte-jednotlive-postavy-1
Lothar vede pro krále a zem strašlivou válku proti téměř neporazitelnému protivníkovi. Snaží se tak ochránit svůj lid a svého jediného syna. Pro ochranu Azerothu neváhá obětovat téměř cokoliv, a to včetně dlouholetých přátelství. I když je Lothar odtažitý a uzavřený, neváhá se obětovat pro ty, kteří bojují za jejich krále a království. Hrdina stejně schopný jak na koni, tak na gryfonovi, a neuvěřitelně statečný v boji. Osud Azerothu leží v jeho rukou.
Khadgar (Ben Schnetzer)
warcraft-poznejte-jednotlive-postavy-2
Veškerá síla mladičkého Khadgara spočívá v jeho vědomostech. I když nosí znak řádu Kirin Tor a je bývalým učněm Strážce Medivha, Khadgar zvolil život obyčejného člověka. Navzdory tomu, že se otočil zády k osudu, který mu byl předurčen, mladý mág je nakonec proti své vůli vtažen do záhady točící se okolo invaze na Azeroth. A tak musí přistoupit zodpovědně ke svým závazkům. Začne si vydobývat své místo mezi skupinou hrdinů a učit se tajům magické moci… a také temných sil, které se skrývají přímo pod ní.
Durotan (Toby Kebbell)
warcraft-poznejte-jednotlive-postavy-3
Milovaný náčelník klanu Frostwolf, Durotan, bojuje za místo, které by mohl nazývat domovem a kde by se mohl usadit se svou rodinou. Zápolí o přežití svého klanu a jeho těhotné družky, Draky. Věří ve svou rasu a v to, čím bývala, než se Gul’dan chopil moci. V ty tvory vládnoucí hrubou silou, ale věřící v přirozený řád věcí. Ve tvory, kteří si ze všeho nejvíce zakládali na cti a tradicích. Durotan ví, že jestli má jeho lid přežít, on a Draka musí vést orky vstříc válce, aby si vydobyli nový domov ve světě zvaném Azeroth.
Medivh (Ben Foster)
warcraft-poznejte-jednotlive-postavy-4
Strážce (aka Medivh) je nejmocnější magickou zbraní Azerothu. Jenomže za velkou moc se platí a ani Medivh není výjimkou. Jakožto nejmocnější mág ze všech je nezpochybnitelným Strážcem Azerothu. Svou nezměrnou moc využívá k ochraně slabších a k udržení rovnováhy mezi světy. Není-li nikým vyzván, aby se vydal bránit svou domovinu, Medivh setrvává ve své věži postavené na spojnici magických siločar, a zápolí s mocnostmi mimo naše chápání. A existuje jen za jediným účelem - aby ochránil Azeroth.

Král Llane Wrynn (Dominic Cooper)
warcraft-poznejte-jednotlive-postavy-5
Každý král se za své vlády musí s něčím potýkat. Ovšem před králem Llanem leží dosud největší výzva v dějinách Azerothu. Mírumilovný vládce musí vůdce ostatních ras - trpaslíků, elfů a ostatních lidí, přesvědčit o tom, aby spojili své síly proti samotnému zániku světa. Llane si je jist, že pokud ve svém snažení neuspěje, jejich konec je nevyhnutelný. A je ochoten bít se až do posledního dechu, aby ochránil svůj lid i své království.
Lady Taria (Ruth Negga)
warcraft-poznejte-jednotlive-postavy-6
Taria je moudrou a spravedlivou královnou. Její vznešenost a diplomatické schopnosti jsou v těchto těžkých časech plných stvůr a násilností majákem naděje pro všechen lid. A ví, že azerothský lid se musí sjednotit, aby tento konflikt konečně zažehnal. Není proto divu, že je to právě ona, kdo si získá Garoninu důvěru. Vždyť jedině „silní náčelníci si mohou získat důvěru svého klanu“ a právě toho je v této chvíli třeba. Taria je šťastně provdaná za Llana Wrynna, svého krále, s nímž má syna Variana. Ve svém svazku jsou si rovni a jeden druhého respektují jako nikoho jiného.
Orgrim (Robert Kazinsky)
warcraft-poznejte-jednotlive-postavy-7
Orgrim vládne mocným Doomhammerem - Kladivem zkázy. Jednou z nejnebezpečnějších zbraní, které kdy orkové vyrobili. Je v jeho rodu již po generace. Přecházela z otce na syna, a tak krev těch nejlepších válečníků pohání jeho zuřivost i hrdinskost na bojišti. Válka je jeho odkazem. Během nespočtu bojů a lovů si vybudoval velmi těsný vztah s náčelníkem Durotanem. Je proto svému náčelníkovi a jeho lidu věrný až za hrob. Jenže duny jejich dávných lovišť zůstaly daleko za Frostwolfy, v jejich starém světě. Teď je čeká Azeroth.
Draka (Anna Galvin)
warcraft-poznejte-jednotlive-postavy-8
Srdnatá družka Durotanova a matka jejich novorozeného syna, to je Draka. Pro ochranu své rodiny a svého lidu by bojovala do posledního dechu. Pouto s jejím druhem - a zároveň náčelníkem - je tak pevné, že přežilo skomírající planetu a přivedlo jejich klan do nového světa. Stojí při svém muži, ať se stane cokoliv. A to i navzdory nejisté budoucnosti jejich dítěte.
Gul’dan (Daniel Wu)
warcraft-poznejte-jednotlive-postavy-9
Lstivý, bezcitný a všemocný zloduch, který nevidí nic než moc - nezvratitelnou a strašlivou. Takový je vůdce Hordy, Gul’dan, který válčí o nadvládu nad Azerothem. A to bez ohledu na cenu. Povstal, aby sjednotil orkské klany a ukul z nich strašlivé vojsko. Vysál by život odkudkoliv, jen aby posílil své postavení a svou armádu. Pohání ho neukojitelná potřeba dobývat. A vzácný život je pro Gul’dana pouhým palivem pro jeho Hordu.
Blackhand (Clancy Brown)
warcraft-poznejte-jednotlive-postavy-10
Pokud byli orkové stvořeni pro válku, Blackhand Ničitel je přímo ztělesněním války. Nosí odpornou zdroj, skutou dohromady za pomoci kostí jeho obětí. A představuje všechno, co orkové mají v úctě - sílu, nebojácnost a čest. Je to strašlivý bojovník, jehož hřmotný hlas dokáže sám o sobě vnést do srdcí jeho nepřátel strach. Je přesně tou živoucí zbraní, kterou Gul’dan potřebuje, aby dosáhl vítězství nad lidstvem.