Podfukáři podruhé a ještě lépe? KINOBOX zve na PŘEDPREMIÉRU hvězdami nabité akční komedie

Podfukáři podruhé a ještě lépe? KINOBOX zve na PŘEDPREMIÉRU hvězdami nabité akční komedie
Dave Franco, Lizzy Caplan, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg
Podfukáři 2
Špičkoví iluzionisté ze skupiny ČTYŘI JEZDCI (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco a Lizzy Caplan) se vracejí ve svém druhém dobrodružství, aby na svém celosvětovém turné předvedli kousky přesahující hranice lidského chápání a posunuli hranice jevištních iluzí do nových výšin. Proč? Aby odhalili nekalé praktiky technologického magnáta Waltera Mabryho, který stojí za jejich mizícím trikem a nutí JEZDCE k další loupeži. Jejich jedinou nadějí je poslední vystoupení, během kterého očistí svá jména a odhalí pravého viníka loupeží...
Morgan Freeman
Podfukáři 2
Podfukáři 2 slibují koncert hereckých hvězd hned několika generací. Mladé našláplé kolegy budou opět jistit oscarové legendy Morgan Freeman nebo Michael Caine. Jejich výkony si spolu s dech beroucími iluzionistickými kousky můžete užít mezi prvními díky KINOBOX PŘEDPREMIÉŘE. Ta proběhne v pražském kině PREMIERE CINEMAS v úterý 14. června od 19:00.
Místo v sále si rezervujte ZDE. Abyste si účast zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.

Trailer:

Podfukáři 2
PREMIERE CINEMAS PRAHA HOSTIVAŘ nabízí nejmodernější technické vybavení v Praze. Kino je vybaveno revolučním 3D zvukovým systémem DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu), technologií DOLBY® SURROUND 7.1, což je též jeden z nejmodernějších zvukových formátů současnosti, SONY DIGITAL CINEMA 4K™ neboli nejvyšším rozlišením obrazu v digitálním filmu, nejlépe řešenou 3D technologií SONY DIGITAL CINEMA 3D™ a obrazovou revolucí v podobě vysokorychlostní projekce HFR 3D, která zobrazuje 48 snímků za vteřinu namísto standardních 24 snímků.