Vzniká další film s Garfieldem, tentokrát ale s důležitou změnou

Vzniká další film s Garfieldem, tentokrát ale s důležitou změnou
Jedním z mála pozitiv na obou filmech byl hlas Billa Murrayho, který správnou intonací dokázal oblíbeného kocoura alespoň trošičku přiblížit kultovní předloze. Sám Murray se však v sérii objevil vlastně omylem. V jednom z rozhovorů totiž uvedl, že si spletl jméno scenáristy a proto roli vzal (Murray myslel, že scénář filmového Garfielda napsal jeden z bratrů Coenových a on to byl ve skutečnosti výrazně méně schopný Joel Cohen).
Murray své pochybení dokonce využil v Zombieland, kde hraje sám sebe a jako umírající prohlásí, že jedinou věcí, které v životě lituje, je Garfield.
Obrázek článku
Ale zpátky k novému filmu. Protože ty původní skutečně nezářily, rozhodl se novou verzi pohlídat z pozice producenta sám autor komiksu Jim Davis a tentokrát žádné blbnutí s formou, snímek bude plně animovaný.
Pokud by náhodou někdo nevěděl - Garfield je komiks vytvářený od roku 1978 Jimem Davisem. V hlavních rolích má líného kocoura Garfielda, jednoduššího psa Odieho a jejich společensky poněkud nemotorného páníčka Jona Arbucklea. Komiks nyní přetiskuje okolo 2580 novin a časopisů, což z něj dělá jeden z nejpopulárnějších komiksů současnosti.