Fanoušci právě navrhli na nového Bonda nečekanou televizní hvězdu

Fanoušci právě navrhli na nového Bonda nečekanou televizní hvězdu
Doba se mění. Bond byl původně brunet, než mu Craig dodal blonďatý přeliv, Judy Dench udělala z M silnou ženu a mezi kandidáty na nového Bonda je i černoch Idris Elba. Myslíte, že jeho obsazení by bylo tou nejrazantnější změnou v sérii? Kdepak. Fanoušci Gillian Anderson, kterou zná většina světa jako agentku Danu Scullyovou z Akt X, přišli s radikálnější variantou.
Než tu zavládne Krotitelů duchů, je třeba říct, že Anderson za roli nelobuje. Zkrátka jen někdo přišel s nápadem jejího obsazení, jiný se toho chytil, vytvořil fan-plakát a další začali myšlenku s nadšením probírat. A Anderson se k nim přidala, protože není suchar.
Obrázek článku
Zkusme se nad tím ale chvíli zamyslet vážně. Uhnutí podobným směrem by rozhodně přineslo filmařům nové možnosti. Ostatně, frčky 007 nemusí nosit jen muž. Sám Craig před rokem uvedl, že by si ženu-Bonda dokázal představit. "Myslím, že je to skvělý nápad. Skvělé na filmu je, že to celé je o představivosti, takže by klidně mohlo dojít na Bonda v ženském podání."
A k samotné Anderson. Kdo jí má zafixovanou jen jako Scullyovou, tomu musí podobný nápad připadat jak z Marsu. Pokud jste ale viděli vynikajicí krimi seriál The Fall, kde hraje chladnou vyšetřovatelku Stellu Gibson, pak mi určitě dáte na pravdu, že by na roli koule (ano, vážně jsem to napsal) měla.
Nepochybuji, že tu bude velká negativní odezva. Ale i tak tu anketu dám.
Obrázek článku