Oscarový rekordman Ben Hur se vrací! KINOBOX zve na OBNOVENOU PREMIÉRU nestárnoucí klasiky

Oscarový rekordman Ben Hur se vrací! KINOBOX zve na OBNOVENOU PREMIÉRU nestárnoucí klasiky
Ben Hur
Ben Hur
Charlton Heston jako Ben Hur. | Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
Oficiální text distributora: Ben Hur z roku 1959 je filmovou adaptací jednoho z nejčtenějších románů historie. Snímek dostal dohromady neuvěřitelných jedenáct Oscarů a stal se jedním z nejúspěšnějších filmů všech dob. Vypráví příběh mírumilovného syna (Charlton Heston) bohatého a významného rodu v Jeruzalémě, který je dílem kvůli své snaze bránit práva židů a dílem nešťastnou shodou okolností odsouzen na galeje. Po mnoha útrapách a dobrodružstvích vybojuje zpět svobodu a vede svůj národ proti hněvu Římanů. Wylerův Ben Hur je nejenom epickým příběhem, ale také jedním z nejlepších a nejslavnějších filmů historie.
Nejslavnější adaptace Bena Hura se vrací do vybraných kin. Ta budou tříapůlhodinový (!!!) kult promítat až do poloviny června. Snímek, který se ve své době pyšnil monstrózním rozpočtem, neuvěřitelným množstvím kulis a komparzistů, se v remasterované verzi vrací do kin před uvedením dalšího remaku. Tím bude 11. srpna Ben-Hur (2016) režiséra a producenta Timura Bekmambetova. Zúčastněte se projekce slavné předlohy (vznikla rovněž jako remake Ben Hura z roku 1925). Ať máte v půlce srpna srovnání.
Pojďte na Ben Hura do nejmodernějšího kina v Praze. Film bude uveden v rámci přehlídky "Premiere Extra", jejímž exkluzivním partnerem je web KINOBOX.CZ. Slavný historický velkofilm se bude v hostivařském kině PREMIERE CINEMAS promítat v úterý 17. května od 19:00 v sálu číslo 3. Obnovené premiéry klasických filmů stříbrného plátna přináší do sítě multikin distributor Pannonia Entertainment. Remasterovaná verze filmu se bude promítat v obrazové kvalitě 2K a 5.1 zvuku.
Místo v sále si na Bena Hura rezervujte ZDE. Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.
Ben Hur
Charlton Heston jako Ben Hur. | Pannanoia Entertainment
PREMIERE CINEMAS PRAHA HOSTIVAŘ nabízí nejmodernější technické vybavení v Praze. Kino je vybaveno revolučním 3D zvukovým systémem DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu), technologií DOLBY® SURROUND 7.1, což je též jeden z nejmodernějších zvukových formátů současnosti, SONY DIGITAL CINEMA 4K™ neboli nejvyšším rozlišením obrazu v digitálním filmu, nejlépe řešenou 3D technologií SONY DIGITAL CINEMA 3D™ a obrazovou revolucí v podobě vysokorychlostní projekce HFR 3D, která zobrazuje 48 snímků za vteřinu namísto standardních 24 snímků.