Zombieland 2 má konečně datum premiéry. A radostnou zprávu pro fanoušky

Zombieland 2 má konečně datum premiéry. A radostnou zprávu pro fanoušky
Zombieland | Columbia TriStar
Přestože se záhy po premiéře jedničky mluvilo o pokračování, nikdy na něj nedošlo. Když se k ničemu nemělo filmové studio, zvedl hozenou rukavici Amazon a vytasil se s pilotem seriálu, který na film navazoval. Scenáristé (Rhett Reese a Paul Wernick) zůstali stejní, takže dějově to ještě celkem šlapalo. Přeobsazené postavy ale nefungovaly (náhradník Woodyho Harrelsona byl přímo zoufalý), takže zůstalo jen u pilotního dílu a plánovaná celá série šla k ledu. A tak naštěstí znovu přišel ke slovu Zombieland 2.
"Zombieland oslaví příští rok deset let. Nevíme, co se dává někomu k 10. výročí, ale co třeba Zombieland 2? Doufáme, že natáčení odstartuje počátkem roku 2019, abychom stihli premiéry 19. října. A to mimochodem s původním obsazením," uvedl před pár měsíci v jednom rozhovoru Wernick. Nejpřekvapivější bylo zmínění o návratu hlavních aktéru, neboť jejich vytíženost do velké míry mohla za to, že se projekt neustále odsouval. Máme dobrou zprávu - na Wernickova slova skutečně došlo, studio potvrdilo premiéru na říjen 2019 a ústřední herecká čtyřka je zpátky na palubě.
O čem pokračování bude? Hrdinové si po všech těch eskapádách, co během let prožili, polezou na nervy a vydají se každý svým směrem. Tím odstartují další krvavý road trip, na němž potkají nové přeživší i drsnější zombíky.
Zombieland
Emma Stone