Jak moc fanoušci nenávidí ženské Krotitele duchů?

Jak moc fanoušci nenávidí ženské Krotitele duchů?
Krotitelé duchů (ženská verze) | Sony
Bývaly doby, kdy člověk na nové trailery musel jít do kina a když už konečně dorazily online, jejich stahování vyžadovalo hodinovou pauzu (nemluvě o velmi otravném dobovém trendu, kdy byl téměř každý trailer ve formátu mov).
Dnes už je trailerů internet plný a jejich nejčastějším domovem je YouTube, kde mají studia jistotu, že jejich video uvidí co nejvíce diváků. V případě nových Krititelů duchů se to ale nevyplatilo a po vypuštění prvního traileru bylo všem jasné, že tohle hit nebude - diváci upoutávku přímo nesnášeli.Ve velkém ji začali dislajkovat a udělali z ní nejnenáviděnější video v historii YT!
Do dnešního dne si trailer na oficiálním kanálu Sony Pictures Entertainment pustilo 45 milionů lidí, z toho jen 305 tisíc dalo palec nahoru a neuvěřitelný 1,1 milionu "fanoušků" snímek odpalcovalo směrem dolů. To je přímo absurdní číslo! Reboot Fantastické čtyřky má nějakých 8 tisíc dislajků a i trailery na nové komedie Adama Sandlera, který v posledních letech už vůbec netáhne, jsou v pozitivním poměru a mají třeba jen pár tisíc dislajků.
Tohle je mimochodem onen trailer, o kterém je řeč (pokud jste ho neviděli).
Krotitelé duchů
Od začátku bylo jasné, že tenhle restart to lehké mít nebude, protože původní série má status de facto posvátné půdy. Tak velkou míru odmítnutí ale nečekal nikdo a nelichotivé číslo neustále stoupá (v době před premiérou filmu měl trailer "jen" 584 tisíc dislajků). Přitom to evidentně není o pouhé nostalgii, protože třeba nové Jumanji vstupovalo do podobně nevděčných vod a jde o jeden z největších hitů posledních let, který má celosvětově vyděláno 962 milionů dolarů (o spokojených diváckých ohlasech nemluvě).
Co myslíte, zaslouží si ženské krotitelky takovou nenávist? Nebo na ně byli fanoušci původní série zbytečně tvrdí? Hádku můžete rozjet v diskuzi!
Kristen Wiig, Leslie Jones (II), Kate McKinnon, Melissa McCarthy
Krotitelé duchů