Alien: Covenant - ukázka nového xenomorpha, Weyland-Yutani a český distribuční název

Alien: Covenant - ukázka nového xenomorpha, Weyland-Yutani a český distribuční název
Dnes se v novince zaměříme na loď Covenant, jejíž posádka se vydá do vzdáleného místa galaxie, aby našla ráj a místo toho skončí na hodně temném místě. Snímek se již natáčí a máme tu hned dva velmi důležité příspěvky z oficiální Twitteru filmu, které odhalují velmi zajímavé věci.
Ten první se zaměřuje na novou možnou podobu Vetřelce, který by se v natáčeném pokračování mohl objevit. Na rozdíl od Promethea, kde hrálo slavné monstrum minimální roli, tentokrát Ridley Scott fanouškům přislíbil "kompletní balíček" (od vajíčka až po finální zabijácký produkt). Filmaři chvíli zvažovali, jestli Vetřelce nezapojit i v předchozím filmu a vznikl následující koncept, který se podle tweetu "může i nemusí objevit v Alien: Covenant".
Další obrázek je již přímo z natáčení. Jde o nášivku z uniformy, na níž vidíme logo společnosti Weyland-Yutani. Máme tedy jasno, komu Covenant patří.
No a nakonec oficiálně můžeme uvést, že snímek poputuje do české distribuce jako Vetřelec: Covenant a premiéru si odbude 3. srpna 2017.