Wolverine 3: Vše, co o projektu zatím víme

Wolverine 3: Vše, co o projektu zatím víme
Trojka zatím vypadá hodně zajímavě. Konečně se snad dočkáme v kinech Wolverinea v eRkové palbě (potvrdil to i scenárista filmu). Pravda, tyhle sliby jsme slyšeli i u předchozích dílů. Deadpool ale změnil pravidla hry a tentokrát je reálná šance, že studio svolí, aby oblíbený hrdina s drápy sekal končetiny.
Děj je zahalen tajemstvím, Hugh Jackman nicméně naznačil, že by mohl vycházet z komiksu Starej dobrej Logan. A to by byla velká pecka. Ten se odehrává v budoucnosti, nějaké půl století poté, co padouši vyhladili prakticky veškeré hrdiny. Stárnoucí Wolverine/Logan hospodaří na rozpadající se farmě v nelítostivé post-apo realitě, celé to má westernovou příchuť a Wolverine se snaží o jediné: přežít v nových, beznadějných podmínkách.
wolverine-3-vse-co-o-projektu-zatim-vime
Pokud jde o postavy známé z předchozích X-men filmů, na 100% se dočkáme Patricka Stewarta jako Profesora X. Kolují zvěsti, že by se mohl vrátit i Liev Schreiber jako Sabretooth/Wolverineův bratr, což by fanouškům určitě nevadilo (v první sólovce měli ti dva opravdu skvělou chemii).
A záporák? Tady máme hned dvě jména. Boyd Holbrook (Narcos) si zahraje hlavního padoucha. Zatím nevíme jméno postavy, ale mělo by jít o "krutého, vypočítavého a vytrvalého šéfa Ochranky celosvětového podnikání". Dále hrdinovi zatopí zkušený britský herec Richard E. Grant v roli šíleného vědce. Což mi tak trochu připomíná jeho jinou šílenou roli z komedie Hudson Hawk...
Obrázek článku
Posledním potvrzeným obsazeným je britský komik Stephen Merchant (autorsky se podílí na řadě věcí s Rickym Gervaisem) v zatím blíže nespecifikované roli. Nějaká komediální figurka se ale přímo nabízí.
Wolverine 3 má předběžné datum premiéry stanoveno na 3. března 2017.