Kniha džunglí 2 má zelenou. Studio Disney představilo plány do budoucna

Kniha džunglí 2 má zelenou. Studio Disney představilo plány do budoucna
Kniha džunglí
Sequel Knihy džunglí natočí opět Jon Favreau. Kam povedou kroky Mauglího, zůstává utajeno. Angelina Jolie Pitt si minimálně ještě jednou zahraje Zlobu (Maleficent). A na cestě jsou další filmy s živými herci, které se budou vztahovat k legendárním výtvarným dílům z impéria Walta Disneyho.
Neel Sethi
Kniha džunglí
Je toho vážně ranec, takový, který by čáp z pohádky o Dumbovi rozhodně nebyl schopný dopravit. Jisté je, že vznikne Dumbo pod taktovkou Tima Burtona. Reese Witherspoon si zahraje Tinker Bell v předělávce Petera Pana. Studio dále potvrdilo vznik pokračování slavného muzikálu Mary Poppins (1964). Zahrát by si v něm měla Emily Blunt. Režírovat bude mistr na muzikál vzatý - Rob Marshall.
Dojde i na spin-off 101 Dalmatinů (1961), kde Cruellu de Vil ztvární Emma Stone. Studio potvrdilo i rozjezd projektu Jungle Cruise s Dwaynem Johnsonem na palubě vozítka zábavného parku.
Reese Witherspoon
Reese Witherspoon si zahraje vílu Tinker Bell.
Tak to bychom byli na sedmi. Co nás čeká dál? Sci-fi A Wrinkle In Time neboThe Nutcracker And The Four Realms. Snímek se inspiruje pohádkou fantaskního spisovatele E.T.A. Hoffmanna z roku 1816, která dala základ světoznámému baletu Louskáček.
Jak je to s realizacemi hraného Medvídka Pú, spin-offu Alladina nebo Pinocchia? Tomu se pondělní zpráva studia Disney nevěnuje. I tak je toho až až. Hlavně, aby Disney nezapomnělo na svou pověst a nezaslepilo se vidinou pohádkového zisku. Znáte to - když se jednou zadaří, nemusí se to opakovat donekonečna.