Zažijte nezapomenutelnou akci s filmem Lovec: Zimní válka (SOUTĚŽ)

Zažijte nezapomenutelnou akci s filmem Lovec: Zimní válka (SOUTĚŽ)
Pět z vás se může těšit na DVD Sněhurka a lovec...
Lovec: Zimní válka
Oficiální text distributora: Děj snímku Lovec: Zimní válka se zčásti odehrává v době, kdy ještě Sněhurka nebyla na světě a královna Ravenna (Charlize Theron) tak může bez obav diskutovat s kouzelným zrcadlem o tom, kdo že je na tom světě nejkrásnější. Starosti má jen s mladší sestrou Freyou (Emily Blunt), která je v očích Ravenny příliš měkká. Když ale Freya při tragické nehodě přijde o právě narozené dítě, promění se v Ledovou královnu, jejímž smyslem existence se stane dobytí celého světa. Kvůli tomu začne na svých taženích unášet děti a z nich pak vychovává nelítostné válečníky. Jedním z nich je Chris Hemsworth a Jessica Chastain, kterým ještě zbyla trocha toho opravdového citu. Mohou dva smrtelníci uspět v boji proti dvěma sestrám, z nichž jedna je nebezpečnější než druhá?
O tom se můžete přesvědčit ve vašem kině. A abyste měli i něco na doma, přinášíme vám ve spolupráci s distribuční společností CinemArt CZ soutěž o 5 DVD Sněhurka a lovec a 5 poukázek na PaintballGame na základnu v Benešově nebo tříhodinovou hru pro jednu osobu v reball aréně v Praze.
soutez-s-filmem-lovec-zimni-valka
Pět z vás se může těšit na DVD Sněhurka a lovec...
Chcete vyhrát? Pusťte se do naší nové redakční hry "Poznáte 10 fantasy filmů?". Pět z vás, kteří na první pokus získají nejvíce bodů, obdrží DVD a poukaz na paintball. Bodování uzavřeme v pátek 29. dubna před půlnocí.
Poznáte 10 fantasy filmů?