Star Wars: Síla se probouzí míří do obchodů. Vyhrajte Blu-ray a další skvělé ceny (SOUTĚŽ)

Star Wars: Síla se probouzí míří do obchodů. Vyhrajte Blu-ray a další skvělé ceny (SOUTĚŽ)
Jeden šťastlivec získá Blu-ray s filmem Star Wars: Síla se probouzí.
Harrison Ford
Star Wars: Síla se probouzí | Lucasfilm Ltd.
Oficiální text: Vizionářský režisér J.J.Abrams natočil snímek, který se stal filmovou událostí všech generací po celém světě. Kylo Ren a zlověstný První řád vstávají z popela Impéria. Luke Skywalker je nezvěstný.A to v době, kdy ho zrovna galaxie nejvíc potřebuje. Vynalézavá Rey a bývalý stormtrooper Finn spojí síly s Hanem Solem a Chewbaccou a vydávají se na cestu za nadějí, která jako jediná může obnovit mír v galaxii.
Star Wars: Síla se probouzí zaznamenal obrovský komerční úspěch. Během projekce roztál i nejeden filmový kritik. Vychutnejte si nejnovější díl fenomenálních "Hvězdných válek" z klidu vašeho domova. Do českých prodejen dorazily DVD nosiče a dvě limitované Blu-ray verze s celou řadou bonusů. Podrobnosti o Blu-rayích, které dnes dorazily na trh, najdete na webu společnosti Magic Box. Ta nám do soutěže věnovala jeden Blu-ray exemplář a další tři sady lákavých cen - odznak a tričko s motivem filmu.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Ode dneška do středy 27. dubna 2016 napište 3 nové komentáře k filmům (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "starwars") zašlete váš nick name. Jeden šťastlivec získá Blu-ray s nejnovějším dílem Star Wars. Tři výherci se mohou těšit na tričko a odznak s motivem filmu.
star-wars-sila-se-probouzi-soutez
star-wars-sila-se-probouzi-soutez-1
star-wars-sila-se-probouzi-soutez-2