Hardcore Henry co nevidět odstartuje pekelně nebezpečnou misi (SOUTĚŽ)

Hardcore Henry co nevidět odstartuje pekelně nebezpečnou misi (SOUTĚŽ)
Hardcore Henry
Oficiální text distributora: Vzbudil jsi se, nic si nepamatuješ. Nejspíš proto, že tě právě oživili. Ta krásná žena říká, že tě miluje a že se jmenuješ Henry. Máš jakoby umělý ruce a nohy. Najednou někdo vtrhnul do místnosti, střílí na tebe a ženu, která tě miluje, unášejí pryč. Měl bys jí pomoct a dostat zpátky. Kdo ji ale unesl? Mocný vůdce s armádou žoldáků a plánem na ovládnutí světa. Jsi v neznámém městě, kde se tě neustále pokouší někdo zabít. Kromě tohohle chlápka, je z Británie, Jimmy. Prý je s tebou. Nejseš si tím úplně jistý, ale zatím na tebe alespoň nestřílí. Pokud celý tohle šílenství přežiješ, a zjistíš, co se vlastně děje, mohl by ses dozvědět, jaký je tvůj účel a kdo vlastně jsi. Vzhůru do akce! A ještě něco . . Hodně štěstí, Henry. S největší pravděpodobností ho budeš opravdu potřebovat.

Ukázka z filmu:

Hardcore Henry
Celovečerní režijní debut Ilya Naishullera Hardcore Henry provokuje videoherním pojetím, frenetickou akcí a brutalitou. Tvůrci na film shromáždili solidní příspěvek od fanoušků. Teď jdou s kůží na trh. Přesněji, premiéra proběhne v českých kinech ve čtvrtek 21. dubna. My vám ve spolupráci s distribuční společností Bontonfilm CZ přinášíme soutěž o 5x2 vstupenky na fanouškovskou předpremiéru. Ta proběhne v úterý 19. dubna od 19:00 v pražském kině CineStar Anděl.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Ode dneška do neděle 17. dubna 2016 napište 3 nové komentáře k filmům (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "henry") zašlete váš nick name. Pět z vás získá dvě vstupenky na fanouškovskou předpremiéru akční pecky Hardcore Henry v pražském kině CineStar Anděl.
Haley Bennett
Hardcore Henry