Mladý Han Solo našel svého představitele

Mladý Han Solo našel svého představitele
Han Solo je bez debat postavou, jejíž "nové obsazení" fanoušky trápí nejvíc. Mnozí se stavěli za to, aby roli získal Anthony Ingruber, který si již jednou mladého Forda zahrál (v dramatu Věčně mladá) a na YouTube dokonce vyvěsil video, kde "zkopíroval" jednu z nejznámějších scén Hana Sola.
A v tom je tak trochu problém, protože jde vlastně o klasickou imitaci a studio nepotřebuje "jen" imitátora, ale někoho, kdo dokáže roli dát i něco vlastního. A zatímco někdo úplně jiný může z Fordova stínu vystoupit, Ingruber by zkrátka byl jen imitátor. Možná obstojný, ale pořád imitátor, nic víc.
A koho si tedy nakonec studio ze všech kandidátů vybralo? Je studiem potvrzené, že se novým Hanem Solem stane Alden Ehrenreich! Ehrenreich už se nějakou dobu ve filmové branži pohybuje, na průlom ale zatím čeká. Na castingu prý neskutečně zaválel a okamžitě se stal hlavním adeptem na roli.
mlady-han-solo-nasel-sveho-predstavitele
Sólovka Hana Sola má předběžné datum americké premiéry stanoveno na 25. května 2018. Režírují Phil Lord a Chris Miller (série Jump Street).