KINOBOX zve na PŘEDPREMIÉRU dobrodružné fantasy Lovec: Zimní válka

KINOBOX zve na PŘEDPREMIÉRU dobrodružné fantasy Lovec: Zimní válka
Lovec: Zimní válka
Oficiální text distributora: Měl zavést nejkrásnější dívku v zemi do lesa a tam ji zabít. Místo toho ji zachránil a stal se legendou. I proto se stal lovec Erik ze Sněhurky hrdinou svého vlastního filmu, výpravného fantasy dobrodružství, ve kterém se bude muset vypořádat se dvěma mocnými královnami a jednou kráskou, která nejde pro ránu daleko. V hvězdně obsazeném filmu se sešli Chris Hemsworth, Charlize Theron, Jessica Chastain a Emily Blunt.
kinobox-zve-na-predpremieru-dobrodruzne-fantasy-lovec-zimni-valka
Děj snímku Lovec: Zimní válka se zčásti odehrává v době, kdy ještě Sněhurka nebyla na světě a královna Ravenna (Charlize Theron) tak může bez obav diskutovat s kouzelným zrcadlem o tom, kdo že je na tom světě nejkrásnější. Starosti má jen s mladší sestrou Freyou (Emily Blunt), která je v očích Ravenny příliš měkká. Když ale Freya při tragické nehodě přijde o právě narozené dítě, promění se v Ledovou královnu, jejímž smyslem existence se stane dobytí celého světa. Kvůli tomu začne na svých taženích unášet děti a z nich pak vychovává nelítostné válečníky. Takovými rekruty byli i Erik (Chris Hemsworth) a Sára (Jessica Chastain), kteří z řad bojovníků armády Ledové královny vybočují svými schopnostmi a také vzájemnou náklonností, jež se v téhle zemi považuje za největší zločin. Trestem pro Erika je ztráta Sáry a vyhnanství. Z něj vede cesta přes porážku jeho bývalé velitelky. Ta se však chystá zmocnit kouzleného zrcadla sestry Ravenny a s ním pak bude prakticky neporazitelná. Erikovi by se ho muselo podařit ukořistit dřív. Jenže jak může neobyčejný smrtelník uspět v souboji proti dvěma sestrám, z nichž jedna je nejnebezpečnější než druhá?
Jessica Chastain
Lovec: Zimní válka
Pokračování a prequel Sněhurky a lovce (2012) míří do českých kin. Fantasy pohádka Lovec: Zimní válka slibuje další povedenou pastvu pro oči. Buďte u toho mezi prvními. KINOBOX PŘEDPREMIÉRA proběhne v hostivařském kině PREMIERE CINEMAS ve středu 20. dubna od 19:00.
Místo v sále si rezervujte ZDE. Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.

Trailer k filmu:

Charlize Theron
PREMIERE CINEMAS PRAHA HOSTIVAŘ nabízí nejmodernější technické vybavení v Praze. Kino je vybaveno revolučním 3D zvukovým systémem DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu), technologií DOLBY® SURROUND 7.1, což je též jeden z nejmodernějších zvukových formátů současnosti, SONY DIGITAL CINEMA 4K™ neboli nejvyšším rozlišením obrazu v digitálním filmu, nejlépe řešenou 3D technologií SONY DIGITAL CINEMA 3D™ a obrazovou revolucí v podobě vysokorychlostní projekce HFR 3D, která zobrazuje 48 snímků za vteřinu namísto standardních 24 snímků.