Podívejte se, jak se natáčel Pád Londýna. A vyhrajte DVD (SOUTĚŽ)

Podívejte se, jak se natáčel Pád Londýna. A vyhrajte DVD (SOUTĚŽ)
Pět z vás získá DVD s filmem Pád Bílého domu.
Pád Londýna
Oficiální text distributora: Bílý dům dobyli a teď si teroristé vezmou ještě větší sousto. Na pohřeb britského premiéra se sjedou lídři celého západního světa a díky bezpečnostním manévrům by Londýn v tu chvíli měl být tím nejstřeženějším místem na Zemi. Místo toho se ale stane smrtící pastí. Série překvapivých a drtivých útoků za sebou zanechá světové vůdce v pozicích mrtvol, výbuchy šíří zkázu a monumenty anglické metropole jsou v plamenech. Londýn a západní svět se během chvíle ocitnou na kolenou a hledí tváří v tvář budoucnosti v totálním chaosu.
Jedna vůdčí hlava ale zatím sedí na svém krku. Americký prezident (Aaron Eckhart) se pod ochrannými křídly svého osvědčeného strážce (Gerard Butler) řítí ulicemi britské metropole z ohniska zkázy. Útok je ale připraven příliš dobře a následný únik vrtulníkem, který má přinést bezpečí a ráznou odvetu, končí doslova v troskách. Sami a bez jakékoliv podpory stojí strážce se svým prezidentským chráněncem v Hyde Parku uprostřed ochromeného Londýna plného teroristů. Stane se z nich pověstné nejlepší sousto na konec? Hon začíná.

Film o filmu Pád Londýna:

Pád Londýna
Vyznavači výbuchů, špionážních akcí a prvotřídních triků si na Pád Londýna můžou zajít do českých kin. Ti, kteří ocení spíš pohodu domácího kina, se mohou zúčastnit soutěže o DVD s filmem Pád Bílého domu, který novince předcházel. Soutěž pořádáme ve spolupráci s distribuční společností Bontonfilm CZ a disk s filmem získá pět z vás.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Ode dneška do neděle 17. dubna 2016 napište 3 nové komentáře k filmům (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "londyn") zašlete váš nick name. Pět vylosovaných obdrží DVD s filmem Pád Bílého domu.
soutezte-s-padem-londyna
Pět z vás získá DVD s filmem Pád Bílého domu.