Na hraně zítřka 2 v pohybu - víme, kdo film napíše a natočí

Na hraně zítřka 2 v pohybu - víme, kdo film napíše a natočí
Dvojku napíší Joe Shrapnel a Anna Waterhouse, mající na kontě solidní sportovní drama Race, které bylo uvedeno do kin letos v lednu. První díl vyprávěl příběh Billa Cage (Cruise), který se snaží využít frček k tomu, aby nemusel bojovat s krutým mimozemským nepřítelem. Místo toho je za zbabělost degradován a bez přípravy nasazen do první linie. Stane se nevyhnutelné - Cage umírá. A ihned poté se probouzí den před bitvou, znovu prochází výcvikem, seznamuje se s ostatními vojáky a je nasazen do sebevražedné akce. A zase umírá, zase se probouzí a tak pořád dokola.
První díl stál nejen na hravém scénáři a přesném Cruiseovi, ale též Emily Blunt v hlavní ženské roli. Blunt si ve filmu střihla drsňačku s přezdívkou Full Metal Bitch a odvedla zatraceně dobrou práci. Fanoušci od začátku dávali jasně najevo, že o ní stojí a Cruise to naštěstí vidí úplně stejně, takže by ani v pokračování neměla absentovat. O čem Na hraně zítřka 2 bude se zatím neví. Za námětem by ale měl stát podle posledních zpráv sám Cruise.
A kdo pokračování natočí? Christopher McQuarrie, který první díl napsal a Cruise režíroval již dvakrát (Jack Reacher: Poslední výstřel, Mission: Impossible - Národ grázlů). Dvojka je tedy, zdá se, v dobrých rukou.