Noví hrdinové z Hledá se Dory se představují

Noví hrdinové z Hledá se Dory se představují
Začneme u těch nejroztomilejších – malých vydřích nezbedů. Jejich kukuč si jistě každého ochočí a stejně, jako se všem v Nemovi líbil naprosto úžasný a roztomilý mořský želvák Tryskáč, jistě si nás získají i tito chlupatí tvorečkové.
novi-hrdinove-z-hleda-se-dory-se-predstavuji-6
Chobotnice Hank o sobě rád říká, že není oktopus, ale septotus, jelikož přišel o jedno chapadlo. Na schopnostech mu to neubralo a je skutečným mistrem v únicích a kamufláži. Ačkoli je prvním, kdo se s Dory přivítá v institutu podmořského života, nenechte se mýlit, přátele rozhodně nehledá. Má jediný cíl - dostat se do zařízení v Clevelandu, kde chce najít vytoužený klid.
novi-hrdinove-z-hleda-se-dory-se-predstavuji-3
Destiny není moc dobrou plavkyní, ale má velké srdce. Vlastně má velké všechno, protože je žralok obrovský (žralok velrybí). Destiny trápí, že nemá oproti ostatním rybám dost elegance, ale kamarádka Dory, která jí jednoho dne spadne do bazénu, si myslí, že plave krásně. Dory je navíc nadšená, že nejen že našla doslova ohromnou kamarádku, ale že umí také velrybsky.
novi-hrdinove-z-hleda-se-dory-se-predstavuji
Charlie a Jenny – rodiče Dory - jsou ochotni pro své jediné dítě udělat naprosto cokoliv. Milují ji, opatrují a snaží se ji naučit vše potřebné, aby byla schopná přežít ve velkém světě i s nefunkční pamětí. Jenny je veselá a trošku rozmarná, ale je dobrou opatrující matkou a moudrou ženou. Charlie zase rád vtipkuje, ale nic pro něj není důležitější, než jeho dcera.
novi-hrdinove-z-hleda-se-dory-se-predstavuji-1
Bailey je běluha a žije v institutu s ostatními. Bailey si myslí, že se narodil s vadným sonarem, ačkoli lékaři na něm nic vadného neshledávají. Jeho smysl pro dramatičnost mu nikdy nezabránil v tom, aby provokoval svou sousedku Destiny, která, i když se snaží, mu není schopná porozumět. Možná bude Bailey poslouchat novou kamarádku Dory, která je plná bláznivých nápadů.
novi-hrdinove-z-hleda-se-dory-se-predstavuji-5
Becky je nekonvenční potáplice lední, která se spřátelí s Marlinem. Je mnohem chytřejší, než si skeptický klaun očkatý může myslet.
novi-hrdinove-z-hleda-se-dory-se-predstavuji-2
Rudder a Fluke jsou dva líných lachtani, kteří se v institutu zotavili a byli vypuštěni ven. Marlin a Nemo je potkají, jak se vyhřívají na skále přímo u střediska. Lachtani si skutečně užívají své oblíbené lenošení a nikdo by je raději neměl rušit. Jejich štěkot je mnohem horší než jejich kousnutí.
novi-hrdinove-z-hleda-se-dory-se-predstavuji-4
Nechme se tedy překvapit, jak se nám tito hrdinové představí ve filmu. Každý si jistě najde svého favorita. Mne osobně zajímá, zda se ve filmu objeví i banda ze zubařova akvária a zda se jim podařilo dostat z pytlíků :-)