Do kin se vrací kultovní Predátor. Buďte u toho (SOUTĚŽ)

Do kin se vrací kultovní Predátor. Buďte u toho (SOUTĚŽ)
Predátor
Počínaje 5. dubnem se můžeme těšit na McTiernanova Predátora, který vyráží do vybraných kin celé České republiky. Distribuční společnost Pannonia Entertainment, která resuscituje oblíbené filmové klasiky, snímek představí i v pražském multikině Premiere Cinemas Hostivař. Zde se projekce obávaného Predátora uskuteční v úterý 12. dubna od 19:20. Těšte se na Arnieho, hororově působící tropický prales, lekačky, humor, legendární noční sekvence a na Oscara nominovaného Predátora. Za jeho vznikem stál kultovní maskér a autor celé řady ikonických strašáků, čtyřnásobný držitel Oscara Stan Winston.
Arnold Schwarzenegger
Ve spolupráci s distribuční společností Panonia Entertainment a multikinem Premiere Cinemas přinášíme soutěž o 5x2 vstupenky na pražskou projekci Predátora.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Ode dneška do čtvrtka 7. dubna 2016 do 12:00 napište 3 nové komentáře k filmům (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "predator") zašlete váš nick name. Pět z vás získá dvě vstupenky na projekci Predátora v pražském kině Premiere Cinemas.
Predátor
Predátor | Pannanoia Entertainment