Závěrečný díl Hunger Games míří na filmové nosiče (SOUTĚŽ)

Závěrečný díl Hunger Games míří na filmové nosiče (SOUTĚŽ)
Tři z vás se mohou těšit na DVD...
hunger-games-soutez
Tři z vás se mohou těšit na DVD...
Oficiální text: V poslední kapitole nejde jen o přežití, ale bojuje se o budoucnost obyvatel celého Panemu. Konečné zúčtování s nenáviděným prezidentem Snowem (Donald Sutherland) se blíží. Reprodrozd Katniss (Jennifer Lawrence) spolu se skupinou nejbližších přátel, včetně Gala (Liam Hemsworth), Finnicka (Sam Claflin) a Peety (Josh Hutcherson), povede rebely v jejich boji za svobodou. Jednotka z 13. kraje se vydává na misi, jejímž cílem je zničit prezidenta a skoncovat s jeho tyranií. Na Katniss však tentokrát čeká mnohem nebezpečnější nepřítel, než s jakým se dosud setkala v aréně Hladových her.
Hunger Games: Síla vzdoru - 2. část vychází tento týden na Blu-ray 3D, Blu-ray a DVD nosiči. A vy si o DVD s filmem a knižní předlohu posledního dílu "Hladových her" můžete zasoutěžit. Z cen se budou radovat tři z vás.

Trailer k filmu:

Jaká jsou pravidla soutěže?
Ode dneška do středy 6. dubna 2016 napište 3 nové komentáře k filmům (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "games") zašlete váš nick name. Tři vylosovaní získají DVD a knihu.