Novou Larou Croft může být kráska ze Star Wars

Novou Larou Croft může být kráska ze Star Wars
Herečka v rozhovoru pro Hollywood Reporter potvrdila, že se studii jednala, ale že jí role zatím nabídnuta nebyla a že pokud ví, není ani hotový scénář.
„Čekám, až mi někdo řekně, že mě chce a že to natočíme,“ uvedla Ridley doslova a dala tak jasně najevo, že by o roli určitě stála a nebránila se tomu, aby převzala štafetu po Angelině Jolie Pitt.
Její kolega ze Star Wars John Boyega k tomu prozradil, že to byl jeho nápad. Že to on Daisy doporučil, aby se o roli ucházela. „Hrál jsem hru Tomb Raider, tu novou verzi a myslím, že nové filmy budou na ní založené,“ prozradil Boyega. „Napsal jsem Daisy, že by mohla být Larou Croft, sedělo by jí to.“
Uvidíme tedy, koho si filmaři pro novou Laru Croft vyberou. Daisy Ridley má nyní plné ruce práce s natáčením Star Wars: Epizody VIII a hned poté ji čeká natáčení Epizody IX. Její diář bude tedy poměrně našlapaný a je otázkou, zda by se tam další filmová série vůbec vešla. Každopádně platí, že režie snímku o Laře Corft s prozatimním názvem Tomb Raider se ujme Roar Uthaug a vycházet bude ze scénáře od Genevy Robertson-Dworet.