Epická bitva přichází - KINOBOX zve na PŘEDPREMIÉRU Batman v. Superman: Úsvit spravedlnosti!

Epická bitva přichází - KINOBOX zve na PŘEDPREMIÉRU Batman v. Superman: Úsvit spravedlnosti!
Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
Oficiální text distributora: V době, kdy svět řeší otázku, jakého hrdinu skutečně potřebuje, v obavách z naprosto nekontrolované moci téměř božského superhrdiny se střetává respektovaný a mocný ochránce spravedlnosti ve městě Gotham s nejuctívanějším spasitelem moderní doby ve městě Metropolis. A zatímco mezi sebou Batman a Superman válčí, rychle se vynořuje nová hrozba, která představuje pro celé lidstvo ještě větší nebezpečí než kdy v minulosti.
Těžko bychom našli očekávanější komiksový film než Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, v nemž syn Kryptonu změří síli s netopýrem Gothamu. 24. března film konečně zamíří do českých kin a vy si ho můžete užít již o den dříve! Předpremiéra proběhne v hostivařském kině PREMIERE CINEMAS ve středu 23. března od 19:00.
Místo v sále si rezervujte ZDE. Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.

Trailer k filmu:

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
PREMIERE CINEMAS PRAHA HOSTIVAŘ nabízí nejmodernější technické vybavení v Praze. Kino je vybaveno revolučním 3D zvukovým systémem DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu), technologií DOLBY® SURROUND 7.1, což je též jeden z nejmodernějších zvukových formátů současnosti, SONY DIGITAL CINEMA 4K™ neboli nejvyšším rozlišením obrazu v digitálním filmu, nejlépe řešenou 3D technologií SONY DIGITAL CINEMA 3D™ a obrazovou revolucí v podobě vysokorychlostní projekce HFR 3D, která zobrazuje 48 snímků za vteřinu namísto standardních 24 snímků.