Natáčení nových Power Rangers začalo. Seznamte se, takto vypadají.

Natáčení nových Power Rangers začalo. Seznamte se, takto vypadají.
Hrdiny příběhu je pětice středoškoláků, která se dozví, že jejich městečko i celý svět jsou v ohrožení. Aby nebyla naše planeta obsazena mimozemskou rasou, stávají se dosud obyčejní studenti neobyčejnými hrdiny schopnými zachránit Zemi. Nejdříve ale musí hodit za hlavou své běžné problémy a vytvořit neporazitelný tým, který bude - a to asi všichni víme - morfovat!
Jako jednotliví "rangers" se představí Dacre Montgomery (Jason - červený), RJ Cyler  (Billy - modrý), Naomi Scott (Kimberly - růžová), Becky G (Trini - žlutá), Ludi Lin (Zack - černý) a Elizabeth Banks v roli Rity Repulsaové.
RJ Cyler, Dacre Montgomery, Naomi Scott, Becky G., Ludi Lin
Scénář napsali John Gatins, Burk Sharpless, Matt Sazama, Zack Stentz, Ashley Miller a Max Landis. To je dost barvitá skupinka pisálků, jejíž záběr se pohybuje od příšerného Norbita s Eddiem Murphym přes přeplácanou fantasy Bohové Egypta až po komiksový nářez X-Men: První třída.
Premiéra nových Power Rangers by nás měla čekat v březnu příštího roku. Abychom si je mohli pořádně prohlédnout, je k dispozici nejen první fotografie z natáčení, ale i několik promo obrázků, které najdete v galerii článku.