Co kdyby Hitler nespáchal sebevraždu? SOUTĚŽTE o ceny k parodii Už je tady zas.

Co kdyby Hitler nespáchal sebevraždu? SOUTĚŽTE o ceny k parodii Už je tady zas.
Z filmu Už je tady zas | CinemArt
Oficiální text distributora: Co kdyby Hitler v roce 1945 nespáchal sebevraždu, ale jen usnul? A co kdyby se probudil v 21. století? Jak by se asi tvářil a našel by v našem světě spojence? Dostal by se zase do politiky? Ale ovšemže ano! Román Už je tady zas spisovatele Timura Vermese kraluje německým žebříčkům bestsellerů, dosud se prodalo přes milion výtisků (včetně e-knih a audioknih). Nyní se tato hořká satira dočkala i filmového zpracování.
Už je tady zas
Viděli jste německou komedii Už je tady zas? Chystáte se do kina? Směle do toho. A jestli si následně budete chtít svůj zážitek porovnat s knižním bestsellerem Timura Vermese, budete mít příležitost. Ve spolupráci s distribuční společností CinemArt CZ přinášíme soutěž o 5 knih a audioknih s románem německého autora.
co-kdyby-hitler-nespachal-sebevrazdu-soutezte-o-ceny-k-parodii-uz-je-tady-zas
Pět nejúspěšnějších získá román Timura Vermese Už je tady zas hned ve dvou verzích - jako klasickou a audioknihu.
Jak zařídit, abyste dosáhli na výhru? Pusťte se do naší nové redakční hry "Poznáte filmové parodie?". Pět z vás, kteří na první pokus nasbírají nejvíce bodů, obdrží knihu a audioknihu. Bodování uzavřeme v pondělí 21. března ve 12:00.
Hry pro vás budeme rozšiřovat a přidávat. Přinášíme vám též možnost navolit si vlastní. Vaše názory (návrhy a opravy) nám případně pište na support@kinobox.cz.