Oscar 2016: Vsadíte si na DiCapria? Nebo na někoho jiného?

Oscar 2016: Vsadíte si na DiCapria? Nebo na někoho jiného?
Leonardo DiCaprio – REVENANT Zmrtvýchvstání
„Životní výkon? Já filmu rozumím asi jako Hřebejk biatlonu, ale životní výkon předvedl DiCaprio ve Vlkovi z Wall Street. Tam do toho dal všechno, řečeno fotbalovou hantýrkou jezdil po zadku, vítězství by si zasloužil. V Titanicu byla šance taky veliká, žádný jiný film v historii neměl tolik nominací či ocenění. Naopak ve svém posledním filmu řekl za první hodinu asi dvě věty. Očekáváme proto, že film získá ocenění spíš v technických kategoriích než v těch hereckých,“ říká bookmaker Michal Hanák.
Michael Fassbender
Michael Fassbender jako výpočetní dirigent Steve Jobs. | CinemArt
„DiCaprio ho možná dostane taky, ale spíše za zásluhy než za konkrétní film. Já osobně bych zkusil sázku na černého koně, třeba Michaela Fassbendera alias Steva Jobse v kurzu 25:1. I s malým vkladem by taková výhra stačila na lístky do kina na celý rok nebo na pěknou dovolenou,“ dodává.
Mezi nominovanými herci ve vedlejší roli je horkým favoritem Sylvester Stallone (1,17:1) za roli ve filmu Creed. Také Stallone, který se filmem zabývá téměř 50 let, na svého prvního Oscara teprve čeká. Letos má zřejmě poslední příležitost na plešouna dosáhnout.
Obrázek článku