Polednice se blíží. Máme novou ukázku a SOUTĚŽ o lístky do kina.

Polednice se blíží. Máme novou ukázku a SOUTĚŽ o lístky do kina.
Polednice
Oficiální text distributora: Eliška (Aňa Geislerová) s malou dcerkou (Karolína Lipowská) se po mnoha letech vrací do rodné vesnice svého muže, aby se zde pokusila o nový začátek. Kromě vlídného přijetí sousedů ji tu však čeká i setkání s místní podivínkou (Daniela Kolářová), ženou, která ve své pomatené mysli vleče tíhu vlastního dávného neštěstí.
Kolem Elišky, vystavené traumatům z osamělosti a postupně vysilované boji s nekonečnými úředními stereotypy, se postupně začínají spřádat sítě prokletí. Podaří se Elišce zachránit sebe i dceru před mysteriózním zlem dřív, než ji zcela ovládne stín Polednice a nebo vlastní šílenství?
Aňa Geislerová a Daniela Kolářová tak, jak jste je ještě neviděli. Více v nové ukázce z filmu. A jestli chcete na Polednici zdarma do kina, zúčastněte se naší soutěže. Můžete vyhrát jeden ze čtyř lístků do sítě multikin CineStar.

Nová ukázka z filmu Polednice:

Polednice
Jaká jsou pravidla soutěže?
Ode dneška do neděle 28. února 2016 napište 3 nové komentáře k filmům (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "Polednice") zašlete váš nick name. Čtyři vylosovaní obdrží vstupenku do kina.