Batman v. Superman - dočkáme se o půl hodiny delšího eRkového sestřihu!

Batman v. Superman - dočkáme se o půl hodiny delšího eRkového sestřihu!
Určitě se v kinech dočkáme většího počtu eRkových komiksáren, čeká nás ale také řada alternativních sestřihů. Ani megaúspěch Deadpoola totiž nepřinutí studia, aby projekty za stovky milionů dolarů dala do kin v ultradrsných verzích. To si zkrátka žádné velké studio (minimálně v tuhle chvíli, kdy je Deadpool jedinou výraznou eRkovou vlašťovkou) nelajzne.
Máme tu ale první kompromis v podobě alternativní eRkové verze očekávané řežby Batman v. Superman: Úsvit spravedlnosti. Ne, v kinech na ni nenarazíme. Dorazí ale nad video pod názvem Batman v Superman: Dawn of Justice Ultimate Edition a bude o celou půl hodinku delší!
Obrázek článku
Zprávu potvrdil sám režisér Zack Snyder s tím, že nemáme čekat nahotu ani nic podobného. Jen o něco drsnější variantu toho, co uvidíme v kinech.
Když se nad tím zamyslíme, dává to smysl. Bruce Wayne/Batman Bena Afflecka bude ve filmu prožívat své temnější období a trailer nám ukázal, že se nebude štítit hodně brutálního stylu boje (dost možná poruší i své "nezabíjím" pravidlo). S takovou povahou se drsnější sestřih nabízí, dvakrát tolik když máme na režijní stoličce Snydera, který se v žánru etabloval právě prostřednictvím mládeži nepřístupných filmů (krvavá řežba 300: Bitva u Thermopyl, Strážci "obří modrý penis" Watchmen). Nemluvě o tom, jak dlouho fanoušci předlohy volají po tom, že by chtěli eRkového Batmana.
Kinoverze, která vstoupí do kin již tento čtvrtek, má 151 minut. To znamená, že eRková verze bude celé tři hodiny dlouhá! Slušná nálož pro fanoušky.