Jsou tu první charakterové plakáty k Želvám Ninja 2

Jsou tu první charakterové plakáty k Želvám Ninja 2
Studio Paramout Pictures konečně zveřejnilo prvné sérii charakterových plakátů k Želvám Ninja 2. Figurují na nich samozřejmě hlavní hrdinové Michelangelo, Leonardo, Donatello a Rafael. Jak originální název snímku (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) napovídá, nebudou se již žáci mistra Třísky krčit ve stínech, ale vyjdou ven i na světlo a právě svítání, které želvy vyhlížejí, všem zveřejněným plakátům vévodí.
Oficiální zápletka bohužel stále není k dispozici. Musíme si proto vystačit s informací, že se do vých rolí vrací Megan Fox (April) Will Arnett (Vernon) a William Fichtner (Eric Sacks). Těmi, kdo herecké řady nově rozšířili, jsou Laura Linney, Tyler Perry, Stephen Farrelly (Rocksteady), Gary Anthony Williams (Bebop), Brittany Ishibashi (Karai), Stephen Amell (Casey Jones) a Brian Tee (Trhač). Mezi záporáky se též ukáže fanouškům známý Krang.
Po Jonathanu Liebesmanovi převzal režisérké křeslo Dave Green (Earth to Echo). Česká premiéra Želv Ninja 2 nás čeká 2. června 2016.