Maraton nejlepších reklam se vrací do kin. SOUTĚŽTE o vstupenky na Noc Reklamožroutů.

Maraton nejlepších reklam se vrací do kin. SOUTĚŽTE o vstupenky na Noc Reklamožroutů.
Letošní turné Playstation Noc Reklamožroutů bude vypadat následovně:
17.2. Velké kino Zlín
18.2. Fléda Brno
25.2. Klub Lávka Praha - součást vyhlášení soutěže Zlatá Pecka
26.2. Kino Lucerna Praha / Městské kino Nový Bor / Kino Mír 70 Krnov
4.3. Kino Radnice Jablonec nad Nisou / Kino Oko Šumper / Kino Máj
Litoměřice
5.3. Kino Portyč Písek
vychutnejte-si-nejlepsi-reklamy-z-celeho-sveta-soutezte-o-vstupenky-na-noc-reklamozroutu
Noc Reklamožroutů je pásmo více než tří set reklam, které je rozmanité nejen tematicky, ale také tím, kde videa vznikla. "Dramaturgové přehlídky si dávají záležet na tom, aby se do výběru dostaly zábavné kousky i vážnější snímky. Zajímavé jsou také rozdíly mezi velkorozpočtovými reklamami a videi, u kterých dokázali tvůrci vytěžit hodně z mála," vysvětluje pořadatel David Horáček. Upozorňuje také, že kromě autorských reklam z tradičních států jako USA nebo Německo diváky čekají snímky z exotického Toga, Senegalu, Spojených Arabských Emirátů nebo Hong Kongu. Diváci si tak opět mohou v prostorách oblíbených kin a klubů vychutnat přehlídku toho nejlepšího, co svět reklamy za poslední rok představil.
Letošní Noc Reklamožroutů ukazuje, jak do propagace přirozeně vstupují i prvky typické pro každou kulturu určité země. Nejlepším příkladem je třeba pákistánská reklama na čaj, která je natočena v bollywoodském stylu. Značka Nokia například vtipně využívá aktuální trend selfie fotografií, Mercedez Benz zase natočil sexy reklamu o vztahu aut. Nejvíce celebrit se pak podařilo do jednoho snímku dostat britské BBC, která má ve svém propagačním videu hvězdy jako Elton John, Chris Martin z Coldplay, Kylie Minogue nebo Stevie Wonder.
"Každý divák v Praze a v Brně dostane ke vstupence kredit ve výši 200 Kč na taxi od společnosti Liftago a bude ho moci na cestu domů rovnou využít. Ke každé vstupence dostanou také diváci energy drink značky TIGER," prozrazuje David Horáček.
Nenechte si ujít dlouhý večer ve společnosti chytrých, vtipných a někdy též dost drsných reklam, které v prostředí českých televizí rozhodně neuvidíte. A jestli se chystáte na pražskou část programu, máme pro vás soutěž o 5x2 vstupenky na 26. únor od 19:00 do krásného kina Lucerna.
vychutnejte-si-nejlepsi-reklamy-z-celeho-sveta-soutezte-o-vstupenky-na-noc-reklamozroutu-2
Jaká jsou pravidla soutěže?
Ode dneška do neděle 21. února 2016 napište 3 nové komentáře k filmům (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "reklamozrouti") zašlete váš nick name. Pět vylosovaných obdrží dvě vstupenky na Reklamožrouty do pražského kina Lucerna.