Deadpool vás zbaví stresu (SOUTĚŽ)

Deadpool vás zbaví stresu (SOUTĚŽ)
Tři z vás oceníme originálním merchandisingem k filmu Deadpool.
deadpool-vam-pomuze-od-stresu-soutez-2
Ryan Reynolds se coby Deadpool pořádně odvázal. Role mutanta se samouzdravovacími schopnostmi mu sedla dokonale. V Deadpoolovi mu navíc nejde jen o pomstu. Chce si to samozřejmě vyřídit s Ajaxem (Ed Skrein) z Weapon X, který zohavil jeho tvář. Důležitější je ale záchrana Deadpoolovy holky (Morena Baccarin). A smršť cynických hlášek, utahujících si z údělu superhrdiny.
Je vám tenhle svérázný komiksový "hrdina" sympatický? Myslíte na něj, kudy chodíte? Pusťte se do naší soutěže a vyhrajte jeden ze tří tématických balíčků s Deadpoolem. Každý obsahuje samurajskou selfie tyč, antistresovou hlavu a tričko.
deadpool-vam-pomuze-od-stresu-soutez-1
Tři z vás oceníme originálním merchandisingem k filmu Deadpool.
Jak zařídit, abyste dosáhli na výhru? Pusťte se do naší nové redakční hry "KOMIKSOVÍ HRDINOVÉ NA FILMOVÉM PLÁTNĚ". Tři z vás, kteří na první pokus nasbírají nejvíce bodů, obdrží balíček cen od distribuční společnosti CinemArt CZ. Bodování uzavřeme ve středu 17. února minutu před půlnocí.
Hry pro vás budeme rozšiřovat a přidávat. Přinášíme vám též možnost navolit si vlastní. Vaše názory (návrhy a opravy) nám případně pište na support@kinobox.cz.
Ryan Reynolds