Martin Campbell a Pierce Brosnan se spolu pustí do Hemingwaye

Martin Campbell a Pierce Brosnan se spolu pustí do Hemingwaye
Hlavním tématem knihy je vnitřní napětí a oscilace mezi životem a smrtí na pozadí příběhu krátké lásky starého plukovníka americké armády a mladé italské šlechtičny. Koho si zahraje bývalý James Bond Pierce Brosnan je jasné. Obsazení jeho mladého protějšku je zatím otevřené, studio ale nepochybně vybere k Brosnanovi někoho dostatečně reprezentativního.
martin-campbell-a-pierce-brosnan-se-spolu-pusti-do-hemingway
Across the River and Into the Trees (Přes řeku do stínů stromů) nebude nicméně první spoluprací, kterou Brosnan s Campbellem po Zlatém oku uskuteční. Momentálně dvojce natáčí snímek akční thriller The Foreigner (Cizinec), kde hlavní roli hraje akční legenda Jackie Chan. Shodou okolností filmaři minulou neděli vyděsili tisíce turistů a obyvatel Londýna, když nechali v centru britské metropole vybuchnout tradiční anglický dvoupatrový autobus. Nikdo nebyl zraněn, šlo o předem ohlášenou akci (i když někteří lidé si stěžovali, že úřady o natáčení dostatečně neinformovaly).
The Foreigner je inspirovaný románem Chinaman z roku 1992 od Stephena Leathera, v němž hrdina (Chan) ztratí ženu i dceru a prahne po pomstě.