Recenze: Padesát odstínů černé - nová parodie od tvůrců Pár nenormálních aktivit

Recenze: Padesát odstínů černé - nová parodie od tvůrců Pár nenormálních aktivit
Pokud náhodou Padesát odstínů šedi neznáte, pak budete při sledování tohoto filmu asi dost mimo, protože nemá žádný souvislý děj, jen náhodně cituje různé scény originálu.
Padesát odstínů černé
(Zkuste si představit, co by se strhlo, kdyby v nějaké komedii bílý hrdina řekl černým sekretářkám "Black girls, get that elevator fixed"...)
Nejsofistikovanější vtip filmu: Hrdina má ve svém "sklepení" biče pojmenované podle slavných filmů, ve kterých byli bičováni černoši: "Glory", "12 let v řetězech", "Nespoutaný Django"... Všechny nechá bez povšimnutí, aby nakonec vzal do ruky ten s jmenovkou "Joe Jackson". Pravděpodobně to má být sofistikovaná narážka na to, že Joe Jackson (otec Michaela Jacksona) bičova svoje děti, aby lépe zpívaly.
Nejvtipnější vtip filmu: Hrdinka má ve svém mobilu kromě kontaktu "Christian Black" také spoustu dalších kontaktů "Christian XY", kde "XY" jsou různé jiné barvy.
Jinak se většina humoru nese ve stylu rasistické vulgární infantility, například "Měla bys místo porodu adoptovat dítě z rozvojové země. Potom si tak nevytaháš vagínu." To byl jeden z těch vydařenějších.
Jedna z prvních vět zní "Is you gay or is you gay like motherfucker?"
Jedna z posledních vět zní "Bitch don't love a nigga", což je nápaditě otitulkováno jako "Ženská nemiluje chlapa". České titulky jsou totiž občas tak strašlivě slušné, že to v kontrastu s tím, co postavy v originále říkají, vypadá skoro jako nějaká záměrná parodie na původní parodii.
A závěrem několik obrázků, které jsou ve stejném stylu jako Padesát odstínů černé, ale vtipnější, netrvají 90 minut a nemusíte za ně platit:
Obrázek galerie #1
Obrázek galerie #2
Obrázek galerie #3
Obrázek galerie #4
Hodnocení: 10%
Průměr hodnocení ze všech recenzí najdete ZDE