Snímek Letopisy Narnie: Stříbrná židle započne úplně novou filmovou kapitolu

Snímek Letopisy Narnie: Stříbrná židle započne úplně novou filmovou kapitolu
„Doufáme, že snímek natočíme velmi brzy,“ prozradil sám Gordon. „Velmi nás to těší. Navíc půjde o zcela novou sérii. Vše bude originální - postavy, režiséři a celý filmový štáb.“ Čímž odpověděl na otázku, zda se v novém snímku objeví někdo z hereckého obsazení původních třech filmů.
snimek-letopisy-narnie-stribrna-zidle-zapocne-uplne-novou-filmovou-kapitolu
Originálními postavami myslí Gordon postavy z knih, které se ve filmu zatím neobjevily a nyní dostanou příležitost. Filmaři se snaží o reboot a jistě za to může i fakt, že původním snímkům se v kině příliš nedařilo. Až budoucnost ukáže, jak si povede nová série a zda budou filmaři do Narnie vracet.
A co můžeme očekávat od zápletky? Anotace knihy zní takto: Narnie… kde obři chystají zkázu… kde zlo splétá sítě… kde vládnou kouzla… Navzdory neznámým nebezpečím a hlubokým a tmavým jeskyním je skupinka přátel vyslána hledat uneseného prince. Na své výpravě do Podzemí se však setkávají s daleko krásnějším a daleko hrozivějším zlem, než si vůbec dokázali představit.
Snímek natočí zkušený Joe Johnston (Captain America: První Avenger), který se nechal slyšet, že by první klapka mohla podzim letos na podzim. Pokud jde o uvedení do kin, momentálně to vypadá na rok 2020.
Will Poulter
Georgie Henley, James McAvoy