Star-Lord možná našel svého otce

Star-Lord možná našel svého otce
Strážci Galaxie
Novým přírůstkem je herečka Pom Klementieff (Oldboy), jež by podle nejnovějších informací mohla ztvárnit postavu Mantis (napůl Vietnamka, napůl Němka ovládající bojová umění má telepatické a telekinetické schopnosti a dokáže se rychle zotavit ze zranění).
Před nedávnem se režisér snímku James Gunn nechal slyšet, že v pokračování Strážců Galaxie odhalí tvář Star-Lordova otce, ale nebude se jednat o stejnou postavu jako v komiksu. Jeden čas se spekulovalo, že by jím mohl být herec Matthew McConaughey, jemuž byla nabídnuta spolupráce na GotG Vol. 2, kterou však odmítl. Později ale sám Gunn uvedl, že mu nabídl úplně jinou roli.
V úterý přišel server The Wrap s novinkou, že studiu Marvel padl do oka herec Kurt Russell (Útěk z New Yorku, Osm hrozných). Zatím mu oficiálně nenabídli žádnou roli, ani mu nedali přečíst scénář, ale co nevidět by se měli setkat.
Strážci Galaxie
Strážci Galaxie
O Star-Lordově otci zatím víme pouze to, že pochází z prastaré mimozemské rasy. Matka Petera Quilla o něm mluvila jako o “andělu“ a Yondu, který byl najat, aby unesl mladého Petera a přivezl ho otci, ho nazval „arogantním blbečkem“.
Česká premiéra snímku Guardians of the Galaxy Vol. 2 je stanovena na 4. květen 2017.