John Wick 2: První videa a fotky z natáčení

John Wick 2: První videa a fotky z natáčení
John Wick nadchl fanoušky akce tím, jak čistě k žánru přistoupil. Žádné zbytečné digitální hrátky a dějové veletoče. Přímý tah na branku, stojící na charismatickém Keanu Reevesovi a fantastické akci. Na předchozím filmu bylo (v dobrém slova smyslu) znát, že ho natočili profesionální kaskadéři. Tak precizně vystavěné akční scény jsme tu hodně dlouho neměli. Jedno z prvních videí z placu natáčené dvojky jasně říká, že se nic nezměnilo.
O zápletce zatím nic nevíme, ale to v tomhle případě nijak zvlášť nevadí. Důležité je, že bude Wick v podání Reevese znovu ve středu dění a i tentokrát mu půjde po krku velký počet nepřátel, které hrdina sprovodí ze světa dobře mířenými chvaty a kulkou mezi oči. Také nebude chybět psí společník, jehož John Wick našel v útulku na konci předchozího dílu.
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Záporáka si ve dvojce zahraje Common (Noční běžec) a z minulého dílu se vrátí Lance Reddick, Ian McShaneJohn Leguizamo a Bridget Moynahan.
Zaujme především poslední jméno. Moynahan si v Johnu Wickovi zahrála umírající manželku hrdiny, takže nás nejspíš čekají další flashbacky.
John Wick 2 uvede společnost Freeman Ent. do českých kin 8. září 2016. Další fotografie z právě probíhajícího natáčení najdete v galerii článku.