Teaser trailer na nového Kickboxera + první informace o dvojce

Teaser trailer na nového Kickboxera + první informace o dvojce
Kickboxer | Cannon Film Distributors
Napřed začneme teaser trailerem na remake Kickboxer: Vengeance, který by měl do (minimálně amerických) kin dorazit někdy v průběhu příštího roku.
Kickboxer: Vengeance
A nyní již ke dvojce. Ta ponese název Kickboxer 2: Retaliation a to je úplně všechno, co o filmu oficiálně víme. Samotný podtitul, který znamená Odplata, nicméně ledacos naznačuje (i vzhledem k tomu, jak to v žánru chodí). Hrdinou Kickboxer Vengeance je - stejně jako v případě původního filmu - Kurt Sloane, který se vydá do ringu pomstít smrt bratra. To se mu samozřejmě podaří (to není žádný spoiler, stalo se tak v originále a bylo by naivní od remaku očekávat něco jiného) a pokračování bude nejspíš o tom, jak se nějaký příbuzný/kamarád poraženého záporáka rozhodne s Kurtem utkat.
Zda na dvojku opravdu dojde, o tom samozřejmě rozhodne až úspěch Vengeance. Snímek má střízlivý rozpočet (17 milionů dolarů), Jean-Claude Van Dammea v čestné roli mistra Duranda a záporáka Davea Bautistu.
Víte že...
... Jean-Claude Van Damme nebyl pod původním filmem podepsán pouze jako herec? Též měl na starosti choreografii a režii všech akčních scén.