Gangster Ka: Afričan představí Krejčíře v JAR. SOUTĚŽTE o knižní ceny.

Gangster Ka: Afričan představí Krejčíře v JAR. SOUTĚŽTE o knižní ceny.
Tři z vás se mohou těšit na dvě knižní ceny Jaroslava Kmenty, titul Padrino Krejčíř - Afričan...
gangster-ka-african-predstavi-krejcire-v-jar-soutezte-o-knizni-ceny
Tři z vás se mohou těšit na dvě knižní ceny Jaroslava Kmenty, titul Padrino Krejčíř - Afričan...
Oficiální text distributora: Druhá část kriminálního thrilleru o osudech bezcitného gangstera je inspirovaná skutečnými událostmi podle námětu Jaroslava Kmenty, který je autorem knihy Padrino Krejčíř. GANGSTER KA: Afričan je volným pokračováním zločineckého tažení Radima Kraviece alias Káčka.
Po nepochopitelném útěku přímo z rukou policie, opouští Kraviec Českou republiku. Začíná nová etapa jeho zločinného života. Káčko už nemá co ztratit. Teprve teď začíná vyplouvat na povrch veškerý odpad, který po něm zbyl. Káčko se usazuje na Seychelských ostrovech, v rukou má směnku na 80 milionů, která z fleku může položit premiéra i vládu. 6 miliard z vytunelovaného podniku ČEPRO se pomalu rozpustilo, je potřeba přijít s novým zdrojem příjmu. I kdyby kvůli tomu měl udělat státní převrat. Ať už to jsou Seychely nebo Jihoafrická republika, všude kam tento gangster vstoupí, likviduje místní mafii a nastoluje vlastní řád. Káčko se mění z nadprůměrně inteligentního podvodníka na nejtemnějšího gangstera, vraha a obchodníka s narkotiky. A to je místo v polosvětě, ze kterého není návratu… Jaké jsou mechanismy organizovaného zločinu? Lze nad nimi zvítězit?

Trailer k filmu Gangster Ka: Afričan

Hynek Čermák
Zajímá vás nejen film, ale i skutečný příběh Radovana Krejčíře, kterému se věnoval investigativní novinář Jaroslav Kmenta? Máme pro vás soutěž o dvojici knih: Padrino Krejčíř - Afričan (filmová inspirace) a Gangster Ka: Afričan - Film vs. Realita.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Do neděle 29. listopadu do 23:59 nám na e-mail soutez@kinobox.cz zašlete odpověď na níže uvedenou otázku a váš nick name. Tři z vás se mohou těšit na knižní ceny. 
Jakou přezdívku má ve filmu představitel hlavní role Hynek Čermák?
a) Káčko
b) Íčko
c) Emko
gangster-ka-african-predstavi-krejcire-v-jar-soutezte-o-knizni-ceny-1
...a Gangster Ka: Afričan - Film vs. Realita.