Zoolander 2: Derek a Jeníček lákají plakáty a kratičkým spotem na nový trailer

Zoolander 2: Derek a Jeníček lákají plakáty a kratičkým spotem na nový trailer
Derek je ideálním příkladem filmového idiota, jehož zkrátka (hlavně díky skvělému Benu Stillerovi) nejde nemilovat. Navíc má k ruce podobně "IQ tykve" obdařeného parťáka, jemuž dodal blonďaté charisma neméně přesný Owen Wilson. Ti dva si komediálně skutečně rozumí a když na to přijde, umí to prodat. První Zoolander byl hotovou esencí bláznivých nápadů.
Ben Stiller, Owen Wilson
Ben Stiller
Dvojka by neměla v oblasti humorných šíleností nijak strádat, neboť si projekt znovu hlídá Stiller. Aby také ale ne, Zoolander je jeho dítětem - postavu poprvé použil v roce 1996 v sérii kratičkých vtipných filmů pro Fashion Awards na televizi VH1. Prvního Zoolandera si Stiller pohlídal jako režisér a ani u dvojky tomu není jinak (přestože první zprávy mluvily o tom, že snímek natočí jeho kamarád Justin Theroux, který je podepsán pod scénářem).
Kratičký klip lákající na trailer
Zoolander 2 vstoupí do českých kin 18. února 2016. Vyjma hrdinů se vrátí i záporák Mugatu (Will Ferrell) a Derekova milá v podání Stillerovy skutečné manželky Christine Taylor. Dále hrají Penélope Cruz a Kristen Wiig.