Dylan Moran přiváží stand-up show OFF THE HOOK. Máme volňásky na beznadějně vyprodané turné! (SOUTĚŽ)

Dylan Moran přiváží stand-up show OFF THE HOOK. Máme volňásky na beznadějně vyprodané turné! (SOUTĚŽ)
Po nedávném vyprodaném britském turné se světoznámý komik Dylan Moran, hvězda seriálu Black Books, chystá dál do Evropy. V České republice představí hned třikrát vyprodanou a diváky i kritiky uznávanou stand-up show OFF THE HOOK.
První zastávkou Dylana Morana bude Praha. V hlavním městě vystoupí ve středu 18. a ve čtvrtek 19. listopadu v divadle Hybernia. V pátek 20. listopadu zavítá přeborník v nekorektním humoru do brněnského Sono Centra.
dylan-moran-privazi-stand-up-show-off-the-hook-mame-volnasky-soutez
“Již v minulosti vyjádřil pan Moran zájem o návštěvu Brna. Původně jsme ji pro něj plánovali pouze jako krátkou exkurzi. Nakonec jsme se rozhodli zkombinovat výlet s dalším vystoupením. Chtěli jsme nabídnout tento jedinečný zážitek i fanouškům z ostatních koutů České republiky, protože jeho popularita sahá daleko za hranice Prahy,” vyjádřili se zástupci pořadatelské agentury Radiant Promotions.
Osobnost vynikajícího komika Dylana Morana, často přezdívaného Oscar Wilde komedie, u nás není třeba představovat. Hlavní protagonista Black Books, Soumraku mrtvých (2004) nebo Kalvárie (2014) zde má velmi pevnou fanouškovskou základnu. Jeho čtyři představení v Praze před dvěma lety byla vyprodáná během několika málo hodin.
Moranův humor a ironie jsou velmi dobře přijímány českým publikem, které rozumí jeho kulturním i společenským narážkám. OFF THE HOOK je Moranova první stand-up show po více než třech letech. Je to jeho unikátní pohled na lásku, politiku, bídu či každodenní absurdity života; to vše s poetickou elegancí a vtipem, ze kterého slzíte smíchy.
Ve spolupráci s pořadateli a webem STAND-UP COMEDY vám přinášíme jedinečnou soutěž o vstupenky na vyprodaná představení. Jeden šťastlivec vezme sebe a svůj doprovod na pražské představení Dylana Morana do Hybernie (19. listopadu). Druhý obdrží po dvou lístcích na brněnskou show 20. listopadu.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Oblíbených seriálů vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš kandidát na žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Kromě toho nám do pátku 13. listopadu 2015 do 12:00 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name spolu s informací, na které představení byste rádi šli. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
UPOZORNĚNÍ: Představení probíhají pouze v anglickém jazyce bez tlumočníka a titulků.