Batman Day poprvé v České republice!

Batman Day poprvé v České republice!
DC super-hrdinové a super-padouši v kostýmech naživo. Přijďte se na ně podívat a vyfotit se s nimi. V Comics Pointu v Anglické 14, Praha 2 pro vás rádi zapózují členové Llama Cosplay, Cosplay Team33, AAA and Girls a další. Prvních 10 návštěvníků s Batman outfitem dostane komiksovou knihu zdarma. Za Batman outfit je počítána jakákoliv část oblečení (triko, kšiltovku, boty) s vyobrazenou postavou Batmana nebo jeho loga a stejně tak i taška nebo batoh s těmito motivy. Počítáno je i decentní tetování. Platí jen v Comics Pointu Anglická 14 a Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1.
Sleva 40 % na Batman komiksy v češtině ve spolupráci s nakladatelstvím BB/ART a CREW. Platí jak na všech pobočkách, tak i e-shopu comicspoint.cz. Sleva 40 % na cizojazyčné Batman komiksy (pouze TPB a HC). Sleva 20 % na Batman zboží, tedy sošky, figurky, trička, kšiltovky, peněženky, hrníčky, polštáře a plakáty. Platí na všech pobočkách i e-shopu.
K nákupům dostanete i malou pozornost přímo od zahraničního vydavatele Batmana – od DC Comicsu. Platí do rozebrání... Pobočka v Palladiu startuje svůj Batman Day již od 9:00, ostatní pobočky pak od 10:00. Pobočka Anglická bude mít prodlouženou otvírací dobu do 17:00.