Sam Claflin, Gemma Arterton a Bill Nighy na prvních fotkách z komedie Their Finest Hour and a Half

Sam Claflin, Gemma Arterton a Bill Nighy na prvních fotkách z komedie Their Finest Hour and a Half
Natáčení právě probíhá v ulicích Londýna a scénář od Gaby Chiappe vychází ze stejnojmenné knihy Lissy Evans z roku 2009.
Hlavními hrdiny jejich příběhu jsou členové filmového štábu snažící se natočit propagandistický film na pozvednutí morálky po bombardování během II. Světové války. V Norfolku se tak sejdou lidé, kteří by se za normálních okolností nikdy nesešli – zapomenutý herec z doby němých filmů, reklamní textařka z ministerstva informací, kostymérka z muzea Madame Tussauds a vojenský poradce. Tato čtveřice se pokusí natočit snímek o dvou ženách ve veslici, které se vydají na záchrannou misi do Dunkirku. Ty dvě se nesnáší, ale i tak se ve válečných časech spojí a táhnou za jeden provaz. Velmi záhy ale snaha štábu vyústí v odvěký boj dvou pohlaví...
sam-claflin-gemma-arterton-a-bill-nighy-na-prvnich-fotkach-z-komedie-their-finest-hour-and-a-half-3
V dalších rolích se představí Richard E. Grant, Helen McCrory, Eddie Marsan, Rachel Stirling, Henry Goodman, Jack Huston a Jake Lacy.
K dispozici je i několik obrázků z natáčení (všechny najdete v galerii článku). Termín premiéry Their Finest Hour and a Half zatím stanoven nebyl.