Režii Muže z oceli 2 by mohl dostat na starost režisér největší akční pecky letošního roku

Režii Muže z oceli 2 by mohl dostat na starost režisér největší akční pecky letošního roku
Po Zacku Snyderovi, který Muže z oceli natočil a má na starosti oba díly Justice League, by mohl žezlo převzít klasik George Miller. Přesně tak, Warneři by rádi předali Supermana do rukou člověka, který letos celý svět uchvátil Šíleným Maxem: Zběsilou cestou. Film sice neměl úplně závratné tržby (375 milionů dolarů), rozhodně šlo ale o úspěch a hlavně o jeden z nejlépe hodnocených akčňáků dekády, který možná bude útočit i na Oscary.
Mít podobně silného vypravěče v DC universu by určitě nebylo ke škodě. Miller má navíc k látce velmi blízko, neboť sám před 7 lety připravoval adaptaci Justice League. Obsazení tehdy bylo hotové, scéna postavená, ale kombinace nejrůznějších faktorů (stávka scenáristů, změna daňových pobídek v Austrálii) zapříčinila, že z projektu nakonec bohužel sešlo. 
Miller by nepochybně stál o dalšího Šíleného Maxe a režie velkého DC hitu by mu u Warner Bros. ulehčila vyjednávání podmínek. Pokud Muže z oceli 2 skutečně dostane na starost, měli by se mít v Marvelu každopádně na pozoru. Někdo jako Miller může lehce zamíchat komiksovými kartami.