Jaká je šance, že bude šílená teorie ohledně nového Jokera pravdivá?

Jaká je šance, že bude šílená teorie ohledně nového Jokera pravdivá?
Nový Joker v podání Jareda Leta sám o sobě budí dost pozornosti (jakoby přímo vyskočil ze stránek komiksů). Již nějakou dobu víme, že by měl svou (i když nepřímou) roli v novém příběh Batmana sehrát i Robin. Podle původních předpokladů bude Joker tím, kdo Jasona Todda aka Robina zabil, což povede k účasti temného rytíře v Sebevražedném oddílu. Nyní to začíná být o něco komplikovanější (a lákavější). Internetem začala kolovat teorie, že by Joker ve skutečnosti mohl být Todd, respektive že úplně původní Joker ovládl Toddovu mysl, udělal z něj šílence a Robin se stal Jokerem číslo 2.
Teorie vychází ze dvou obrázků - tím prvním je promo fotka Jokera, tím druhým típnutý oblek Robina z traileru na Batman V Superman. Nápis na Robinově zbroji říká "HAHAHA, tenhle vtip je na tebe, Batmana", přičemž jsou na obou ramenou obleku patrná poškození (pravděpodobně po průstřelech). A teď to začíná být zajímavé. Joker má na prvním obrázku na stejných místech jizvy. Náhoda, nebo indicie? Viz zmíněné obrázky níže.
jaka-je-sance-ze-bude-silena-teorie-ohledne-noveho-jokera-pravdiva-1
jaka-je-sance-ze-bude-silena-teorie-ohledne-noveho-jokera-pravdiva
Může být tahle varianta pravdivá? Těžko říct. Jde o dost divokou teorii, nutno ale podotknout, že ne úplně nelogickou. Navíc, Joker coby bývalý hrdinův sidekick? To by rozhodně vneslo do života Batmana zajímavé dilema.