SOUTĚŽTE s filmem Fantastická čtyřka o skvělé tematické ceny

SOUTĚŽTE s filmem Fantastická čtyřka o skvělé tematické ceny
Pět z vás se může těšit na pořádnou nálož tematických cen k Fantastické čtyřce.
Fantastická čtyřka
Oficiální text distributora: Jedni z nejdéle sloužících komiksových hrdinů ze stáje vydavatelství Marvel se vracejí, aby znovu získali své superschopnosti, které je proslavily po celém světě. Ben, Sue, Johnny a Reed jsou obyčejní mladí outsideři, kteří mají sklony k bádání a překonávání hranic známého světa. Jedním z jejich cílů je i rozlousknutí problému interdimenzionálního cestování. Jakmile mají dojem, že tento úkol zvládli, vydají se na nebezpečnou cestu do alternativního vesmíru. Během pokusu a cesty do nepoznaného prostoru je potká nečekaná proměna. Po návratu se jim šokujícím způsobem změní nejen fyzická podoba ale především schopnosti. A tak se ze Sue stane Invisible Woman, která umí vytvářet silová pole, Johnny jako Human Torch dokáže kdykoliv vzplanout a změnit se v hořící pochodeň, Reed neboli Mr. Fantastic dokáže téměř neomezeně natahovat své tělo a z Bena se stane Thing, kamenný obr obdařený nadlidskou silou. Po počátečním šoku se dokáží spojit v tým, který se učí nečekaně získané schopnosti ovládat a využívat. A brzy se ukáže, že je budou opravdu naléhavě potřebovat při záchraně Země před silným nepřítelem.
Vedle možnosti zajít si na Fantastickou čtyřku do kina tu je příležitost zasoutěžit si o tematické ceny. Pět z vás se může těšit na tričko, batoh a diář s filmovým motivem a poukaz s roční platností pro dvě osoby na PaintballGame na základnu v Benešově nebo tříhodinovou hru pro jednu osobu v reball aréně v Praze.
soutezte-s-filmem-fantasticka-ctyrka-o-skvele-tematicke-ceny
Pět z vás se může těšit na pořádnou nálož tematických cen k Fantastické čtyřce.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Oblíbených filmů vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš favorit v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do neděle 23. srpna 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
Fantastická čtyřka