Zaběhněte si s Liamem Neesonem pro DVD s mysteriózní kriminálkou Noční běžec (SOUTĚŽ)

Zaběhněte si s Liamem Neesonem pro DVD s mysteriózní kriminálkou Noční běžec (SOUTĚŽ)
Noční běžec
Tři z vás se mohou těšit na DVD s Nočním běžcem, kterého si zahrál Liam Neeson.
Oficiální text: Brooklynský gangster a zabiják Jimmy Conlon (Liam Neeson), kdysi přezdívaný Hrobník, už zažil lepší časy. Teď, v pětapadesáti, pronásledují nejlepšího kámoše mafiánského bosse Shawna Maguirea (Ed Harris) nejen hříchy minulosti, ale i zarputilý detektiv (Vincent D´Onofrio), který byl celých 30 let vždy o krok pozadu za Jimmym. V poslední době se však zdá, že Jimmy nachází jedinou životní útěchu na dně sklenky whisky. Ale když se terčem stane Mike (Joel Kinnaman), Jimmyho syn, kterého celá léta neviděl, musí se Jimmy rozhodnout mezi zločineckou rodinou, kterou si vybral dobrovolně, a skutečnou rodinou, kterou kdysi dávno opustil.
Liam Neeson se prostě nevzdává. Chcete si jeho výkon užít v pohodlí domova? Na Blu-ray a DVD je Noční běžec v obchodech od 5. srpna. Nechce se vám utrácet? Zasoutěžte si. A když budete mít štěstí, stanete se jedním ze tří majitelů DVD s filmem.

Trailer k filmu Noční běžec:

Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Oblíbených herců vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš oblíbený herec v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do neděle 23. srpna 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.