Další Pátek třináctého nás čeká nejen v kinech, ale i v televizi

Další Pátek třináctého nás čeká nejen v kinech, ale i v televizi
TV varianta kultu Od soumraku do úsvitu vzala původní story, doplnila bílá místa a v podstatě až na konci se vydala vlastním směrem. Televizní Vřískot se pokouší opakovat mustr svého předchůdce v každém dílu (což je na jednu stranu zajímavé, ale vede to k jisté repetitivnosti). Tvůrci seriálového Pátku třináctého na to chtějí jít jinak, než výše zmínění. Jakože úplně jinak.
Konkrétně uvedli, že by rádi natočili něco "mezi první sezónou Temného případu a Městečkem Twin Peaks". Už proto nejspíš nepřekvapí, že by se příběh neměl točit přímo okolo Jasona Vorheese. Konkrétně Steven Long Mitchell, který momentálně na seriálu pracuje, uvedl "Nemyslím si, že bychom chtěli udělat show o chlápkovi s mačetou, co by naháněl polonahé dívky. Ne v rámci týdenního vysílacího cyklu. Přišli jsme proto s variantou policajta, který přijde do města hledat svého bratra. Dojde k tomu, že tam jeho bratr skutečně byl a zkoumal vraždy, které se zde odehrály v minulosti. Díky tomu si uvědomí, že zmizení jeho bratra nějak souvisí s Jasonem."
A teď to začíná být jiné. Seriál se totiž bude tvářit, že všechny natočené filmy, co s Jasonem známe, vznikly na základě "skutečných událostí" z městečka, v němž se bude show odehrávat. Je to hodně divoký nápad, nutno ale uznat, že poměrně originální. Uvidíme, jak se s ním tvůrci nakonec poperou.
Obrázek článku
Jak jsem již zmínil v nadpisu, Pátek třináctého chystá i návrat do kin. Oficiální název neznáme, datum premiéry je stanoveno na 15. května 2016.
Víte že...
... se Jason se narodil 13. června 1946? Přesně tak, je to blíženec!