Režisér Juraj Herz vzpomíná na filmy a uplynuvších 50 let. SOUTĚŽTE o biografii Autopsie.

Režisér Juraj Herz vzpomíná na filmy a uplynuvších 50 let. SOUTĚŽTE o biografii Autopsie.
Tři z vás si přečtou Herzovu Autopsii.
Autopsie (pitva) režiséra je jedinou autorizovanou biografií Juraje Herze a zároveň jeho otevřenou výpovědí o posledních pěti dekádách československé a později české kinematografie. Juraj Herz vypráví s nezvyklou upřímností nejen o pozadí natáčení svých filmů, které se dnes řadí do zlatého fondu československé kinematografie, ale jeho vzpomínky jsou zároveň svědectvím o době nedávno minulé a o podmínkách, ve kterých žili a tvořili čeští a slovenští filmaři a divadelníci druhé poloviny dvacátého století.
Zajímá vás Herzův život? Chcete se dozvědět nejen o jeho soukromých dějinách druhé poloviny 20. století? Máte dvě možnosti: pořídit si Autopsii ve vašem knihkupectví, nebo se zúčastnit soutěže. Pro tři z vás máme připravenu nejnovější Herzovu publikaci.
reziser-juraj-herz-vzpomina-na-filmy-a-dobu-soutezte-o-knizni-biografii-autopsie
Tři z vás si přečtou Herzovu Autopsii.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Vyberte z žebříčku Oblíbených režisérů vašeho favorita. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš favorit v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do neděle 9. srpna 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
Juraj Herz
Autogramiáda autora na Letní filmové škole. (Foto: Letní filmová škola Uherské Hradiště 2015)