Kouzelná kniha, Jack Black a přehlídka monster. Fantasy Husí kůže připomíná klasiku Jumanji.

Kouzelná kniha, Jack Black a přehlídka monster. Fantasy Husí kůže připomíná klasiku Jumanji.
...všechny ty příšery, kterými jsou Stineovy příběhy zaplněny, se zhmotní a lidskému druhu začnou řádně zatápět. Podaří se filmovým hrdinům vrátit obludy zpátky tam, kam patří?

Trailer k filmu:

Husí kůže
Příběh Husí kůže (2015), která vstoupí do českých kin letos 15. října, v tom lepším případě upomíná na nadžánrovou klasiku Jumanji (1995). V tom horším na sérii Noc v muzeu.
Oproti Jumanji je v Husí kůži vše na první pohled děsivější, rychlejší, akčnější a digitálnější. Doufám, že Jack Black pouze nesekunduje nulám a jedničkám. Béčková stylistika je z Husí kůže cítit na sto yardů, ale to vůbec nevadí. Snad bude mít i úspěšný spisovatel R.L. Stine, který snímek inspiroval, důvod k radosti.
Husí kůže
Husí kůže | če
Věděli jste, že...
... R. L. Stine je považován za jednoho z nejpopulárnějších autorů dětských knih v dějinách? Společnost Scholastic prodala od roku 1992, kdy vyšel první díl série Goosebumps, po celém světě celkem přes 400 milionů výtisků těchto knih ve 32 jazycích. Série si získala mnohá uznání kritiky a dlouhodobě bere útokem žebříčky světových bestsellerů.